Touchy Feely

Dette er en av tre spesialvisninger av filmer som ikke blir satt opp på andre norske kinoer, så grip sjansen til å se disse filmene på stort lerret.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmfakta

Original tittel:
Touchy Feely
Nasjonalitet:
USA
Produsert:
2013
Regi:
Lynn Shelton
Språk:
Engelsk
Tekstet:
Utekstet
Spilletid:
1t 29min
Med:
Rosemarie DeWitt, Allison Janney, Ron Livingston

Lynn Shelton er en av disse nye amerikanske independent-regissørene som fokuserer på skuespilleren. Her er mye improvisert og filmens fremdrift hviler på skuespillernes evne til å overbevise oss om realiteten i deres eksistensielle drama.

Hennes tidligere filmer, som Humpday og Your Sister’s Sister, skapte et visst navn for henne i festivalsirkler, mens Touchy Feely nok vil gi henne mange nye venner. Filmens tittel er særdeles velvalgt og Shelton balanserer mellom empati og ironi så umerkelig at tilskueren aldri er helt sikker på hvor sympatien hennes ligger. Dermed har hun på en ytterst elegant måte frigjort karakterene fra klisjeen og lar de få leve ut sine små drama på sjarmerende uforutsigbart vis.

Som en liten hyllest til Lynn Shelton og den levende amerikanske independentfilmen, som så sjelden finner veien til norske kinoer, gir vi dere her en unik mulighet til å se Touchy Feely på det store lerretet – rett før den lanseres på dvd.

Kommentarer

/ Alle kommentarer