Lille kylling

Lille kylling, 2005, regi: Mark Dindal

Det blir spenning, kaos og masse latter når Lille Kylling og vennene hans forsøker å redde verden fra invasjon fra verdensrommet. Som forfilm får du se Qvisten Animations splitter nye kortfilm, Odd er ett egg.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmfakta

Original tittel:
Chicken Little
Aldersgrense
6 år
Passer for hele familien
Nasjonalitet:
USA
Produsert:
2005
Regi:
Mark Dindal
Språk:
Norsk
Spilletid:
1t 22min
Med:
Sigurd Sollien, Berit Boman, Jonas Rønning, Jon Skolmen, Finn Schau m.fl.

I dette muntre eventyret faller en nøtt ned i hodet på Lille Kylling. Han er overbevist om at himmelen holder på å ramle ned, og skaper unødvendig panikk og kaos. Men litt senere blir jorden invadert av romvesener. Nå er det opp til Lille Kylling og vennene hans Abby Metanna, også kjent som den stygge andungen, Nurk E. Lurken og Fisken på land, å redde verden uten at panikken igjen skal spre seg i byen. Noen ganger er det kanskje en fordel å være en liten kylling?

Forfilm: Odd er ett egg

Billettene til premierevisningen vår av Odd er et egg ble raskt revet bort. Lørdag 11. februar byr vi på en ny sjanse til å se Odd på det store lerretet, som forfilm før Lille kylling. Kortfilmen er basert på Lisa Aisatos billedbok ved samme navn, og er plukket ut til å delta i kortfilmprogrammet i Generation-seksjonen ved Berlin internasjonale filmfestival. Odd er et egg vises i samarbeid med Qvisten Animation.

Billettinfo

Billettpris for voksne og barn er 40,- (BC Ikkemedlem)
Hvis barnet er medlem i Barnas Cinematek koster billetten 20,- for voksne og barn. (BC Medlem)
Et medlemskap er ikke obligatorisk, men vil lønne seg ved flere besøk.
Et halvt års medlemskap koster 50,- og kjøpes i skranken på Filmens Hus.

Kommentarer

/ Alle kommentarer